Myftiu i kërkon ambasadores Vlahutin rikthimin e dënimit me vdekje, përgjigjia e saj pritet me duartrokitje

E pranishme në Forumin Qytetar për Sigurinë në Lezhë, ambasadorja e Bashkimit Europian në vendin tonë, Romana Vlahutin u përball me një deklaratë të pazakontë. Myftiu i Lezhës, Agim Tereziu, i kërkuar zyrtares së lartë që të mbështesë rikthimin me vdekje në vendin tonë, edhe pse është e ndaluar në Bashkimin Europian. Ai iu referua ngjarjes së pak ditëve më parë, ku në Kamëz mbeti i vrarë pronari i një marketi, duke thënë se nëse ambasadorja e mbështet komuniteti dhe organizatat joqeveritare do të lobojnë në Parlament për ta votuar.…

Lexo më shumë..